joi, 4 iunie 2009

Două

Două texte despre China în Tiuk! de vară.

14 comentarii:

caramica spunea...

ne bucuram tare :) si mai vrem!

Iulia spunea...

:)

Buha Neagra spunea...

Am dat de blogul tau accidental...din link in link. Am citit citeva articole si mi se par foarte bine scrise. Plus ca e oarecum o implinire virtuala a dorintei mele de a ajunge in China cindva...si de a ma bucura de ea.

Iulia spunea...

Blogul meu ca agenţie de turism virtuală. Linkul e sufletul internetului... :)

gigel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

cine stie vreun centru en gross pentru calculatoare in beijing sau in alt oras il rog sa-mi scrie la oslovictor@yahoo.com multumesc

MONONOKE KITCHEN spunea...

Foarte frumos blog!

Multi ani fericiti va doresc!

Iulia spunea...

Mă bucur de vizita japoneză. În China îmi plăcea mult mâncarea japoneză, mai ales sushi si sashimi, ceea ce mai fac şi aici destul de des.

cristina turcescu spunea...

O facilitate deosebita pentru atragerea de vizitatori din strainatate este includerea unui script de traducere instantanee a sitului dumneavostra in peste 30 de limbi de circulatie internationala. Tot ce trebuie sa faceti este sa includeti un mic cod, oriunde in paginile site-ului dumneavoastra.

Acest cod, impreuna cu un exemplu de utilizare poate fi gasit la adresa http://www.anunturibucuresti.ro/traducere/ .

Acest cod este special conceput pentru site-urile romanesti si selecteaza implicit limba romana ca limba in care este scris textul original.

andreiradu spunea...

Bun gasit!
Mai da-ne cate-un semn, sa stim ca esti bine.

Multumesc pentru blogul acesta minunat.

Iulia spunea...

Semn pentru andreiradu :)
Sunt bine, dar timp şi dispoziţie pentru scris, prea rar...

Falvo spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

teodora spunea...

Iulia, mai eşti pe aici? La Shanghai mă refer. Mă bucur că mai găsesc o româncă ce scrie despre partea asta de lume.

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Subscribe in a reader